Ragdollcattery

Crazy about You

14 oktober 2020
Wow oktober alweer. Wat is het toch een gekke tijd momenteel. De kittens van Gigi en Wall-e zijn inmiddels allemaal al verhuisd en het is hier weer rustig geworden. We hopen dat Joy binnenkort krols wordt, dan mag ze gedekt worden door Wall-E. Verder hebben we wellicht nog een ander interessant nieuwtje, maar daarover later meer.

19 juli 2020
Het gaat supergoed met de kittens van Gigi. Het lijken op dit moment allemaal seals te zijn. De kater is een bicolor en de poesjes zijn twee mitteds. Voor nu staan ze allemaal in optie. Na onze vakantie gaan we rustig verder kijken hoe/wat.
Gelukkig worden de kittens goed verzorgd door een enorm lief gezin, tijdens onze vakantie, dat lekker in onze woning komt logeren.  

8 juli 2020
Het is inmiddels alweer een week geleden dat Gigi is bevallen van drie prachtige kittens. Het zijn twee poesjes en 1 katertje. Gigi doet het geweldig als moeder. Echt we zijn zo trots.
We zijn een week verder en de oogjes van de kittens gaan al open. Het zal genieten worden de komende weken. 

15 juni 2020
Ik durf het haast niet te typen, maar het is eindelijk zo ver. Gigi is zwanger van Wall-e. Ze verwacht eind juni haar kitten(s). Op dit moment heeft een schattig klein buikje en we hopen dan ook op meer dan één kitten, omdat dit anders wel erg sneu zou zijn.

Het zal de eerste keer zijn voor zowel Wall-e als Gigi.

Wall-e bleek ook Joy succesvol te hebben gedekt, maar we hebben haar kittens helaas verloren. Joy is heel erg ziek geweest en ik denk echt dat we haar bijna hebben verloren. Het was haar leven of dat van de kittens en dan gaat het leven van de moederpoes altijd voor. Gelukkig gaat alles inmiddels weer helemaal goed met haar en proberen we het later gewoon nogmaals. 
Feit is wel dat we na drie jaar eindelijk een kater hebben die weer snapt waar Abraham de mosterd haalt.


22 april 2020

Begon 2020 nog zo positief, helaas heeft dat nieuws zich niet doorgezet. Happy is meerdere malen succesvol gedekt, maar helaas heeft dat niet geresulteerd in een zwangerschap. We hebben haar tot onze spijt zelfs moeten laten castreren. 

Joy bleek ook niet zwanger te zijn. Dit is op zich niet verrassend, omdat Doolittle nog niet succesvol had gedekt. Echter ergens heb je dan toch die hoop dat het gaat lukken. 

Je kunt als mens nog zo graag iets willen, maar de natuur laat zich helaas niet dwingen. 


25 februari 2020

 Ik dacht we gaan de website nu maar even goed bijhouden. Wellicht dat dat iets positiefs brengt voor dit jaar. 

Op 19 februari werd Happy krols. We hebben haar naar Dafi gebracht en tot onze verbazing werd ze de volgende ochtend al gedekt. We gaan nu knetterhard duimen dat ze zwanger is en dat er rond 21 april kittens worden geboren. 
Tot onze verbazing werd op 22 februari Gigi, na een lange tijd, ook krols. Je ziet dit wel vaker dat dit tijdens de winterperiode voor een langere periode stopt. Helaas viel er het een en ander voor tussen ons en de eigenaar van de kater waar ze in juli was geweest. We kregen het aanbod om nog eenmaal op herdekking te komen, maar hadden er geen vertrouwen meer in. Daarom hebben we besloten om niet op dit aanbod in te gaan. 
Onze goede vriendin Saskia bood aan om het met haar kater Doolittle te proberen. Hij is een mooie blue point bicolor, maar heeft nog niet succesvol gedekt. We hebben besloten om dit wel te proberen en haar vandaag daarheen gebracht. 

Bedankt voor je luisterend oor en je aanbod Saskia; je bent een schat.

31 januari 2020
Tja laten we het er maar op houden dat 2019 niet ons jaar was. Wederom geen ragdoll kittens, dus hopelijk wordt 2020 wel ons jaar op dit gebied. 
Gezamenlijk hebben Maaike en ik besloten om Ramzes te laten helpen. Hij begreep het nog steeds niet en maakte ook geen vorderingen op dat gebied. Aangezien we er geen vertrouwen meer in hadden, hebben we hem laten castreren. Hij woont nu bij een geweldig stel als castraat. 

Gelukkig was daar Annouk van cattery All We Need Is, die ons de helpende hand bood. Geheel belangeloos vanuit haar kant. Echt heel bijzonder om mee te maken. Sinds eind 2019 woont Wall-e dus bij ons. 

Wall-e is een prachtige blue point bicolor kater. Vandaag is hij getest via de echo op HCM, PKD en CIN. Alles was goed. 

Op naar een mooi 2020

27 juli 2019
Plotseling was Gigi opeens krols. We hebben haar naar een blue colorpoint kater gebracht. Hij heeft al nakomelingen, dus hopelijk worden er dan ook eind september kittens bij ons geboren.

24 juli 2019
Een late update en het belangrijkste nieuws: nog steeds geen kittens. Ramzes probeert en probeert, maar hij snapt er nog niet zoveel van. We zijn inmiddels andere opties aan het bekijken.
Voor nu eerst aan het genieten van de vakantie.

12 februari 2019
We zijn alweer in 2019 beland. Hopelijk wordt dit een geweldig jaar. 
Inmiddels zijn Joy en Happy gedekt. Als alles goed gaat dan verwachten we begin maart kittens. Het is enorm spannend.
Daarnaast zijn de echo's weer gedaan, dus we kunnen er weer een jaartje tegenaan.