Ragdollcattery

Crazy about You

31 januari 2020
Tja laten we het er maar op houden dat 2019 niet ons jaar was. Wederom geen ragdoll kittens, dus hopelijk wordt 2020 wel ons jaar op dit gebied. 
Gezamenlijk hebben Maaike en ik besloten om Ramzes te laten helpen. Hij begreep het nog steeds niet en maakte ook geen vorderingen op dat gebied. Aangezien we er geen vertrouwen meer in hadden, hebben we hem laten castreren. Hij woont nu bij een geweldig stel als castraat. 

Gelukkig was daar Annouk van cattery All We Need Is, die ons de helpende hand bood. Geheel belangeloos vanuit haar kant. Echt heel bijzonder om mee te maken. Sinds eind 2019 woont Wall-e dus bij ons. 

Wall-e is een prachtige blue point bicolor kater. Vandaag is hij getest via de echo op HCM, PKD en CIN. Alles was goed. 


Op naar een mooi 2020

27 juli 2019
Plotseling was Gigi opeens krols. We hebben haar naar een blue colorpoint kater gebracht. Hij heeft al nakomelingen, dus hopelijk worden er dan ook eind september kittens bij ons geboren.

24 juli 2019
Een late update en het belangrijkste nieuws: nog steeds geen kittens. Ramzes probeert en probeert, maar hij snapt er nog niet zoveel van. We zijn inmiddels andere opties aan het bekijken.
Voor nu eerst aan het genieten van de vakantie.

12 februari 2019
We zijn alweer in 2019 beland. Hopelijk wordt dit een geweldig jaar. 
Inmiddels zijn Joy en Happy gedekt. Als alles goed gaat dan verwachten we begin maart kittens. Het is enorm spannend.
Daarnaast zijn de echo's weer gedaan, dus we kunnen er weer een jaartje tegenaan.

21 december 2018
We zijn druk bezig met de opmaak van onze nieuwe website. Hij wordt wat basic, maar als het goed is moet hij goed te bekijken zijn op alle apparaten. 

 

We zijn op dit moment samen met de specialist een afspraak aan het inplannen voor de nieuwe echo's. Dit zal waarschijnlijk ergens in januari worden. Het zal een drukke bedoening zijn, want Ramzes, Gigi, Joy en Happy gaan tegelijk. 
Hopelijk gaat alles goed.

We hebben dit jaar helaas geen ragdollkittens gehad. Onze Ramzes snapt nog niet echt waar hij de mosterd vandaan moet halen. 
Daarom hebben we de planning voor 2019 aangepast. We gaan met Joy en Happy nu op bezoek bij een goede vriendin die zo lief is om haar mooie kater Max beschikbaar te stellen.
Aangezien Gigi nog erg jong is, maakt het voor haar niet zoveel uit en mag Ramzes het lekker bij haar proberen.  

In 2018 hebben we wel een geweldig eenmalig nestje siberen gehad. Wat een genot waren die kittens. Zo superlief, aanhankelijk en ook nog eens ondeugend.
We hebben stiekem even getwijfeld of we Fee nogmaals zouden laten dekken, maar helaas ging het niet zoals we hadden gewenst. We hebben haar daarom direct laten helpen en ze woont nu als een lekkere castraat bij ons in huis.