Ragdollcattery

Crazy about You


Onze kater / Our male


Let it Be Bumblebee P*Olicats

Geboortedatum: februari 2021
Blue point bicolor (RAG a 03)


HCM/PKD/CIN:

  • Bumblebee zal binnenkort getest worden

HCM DNA:  De ouders van Bumblebee zijn negatief en daarom is hij het automatisch ook.

Het was al even geleden dat we Ramzes moesten laten helpen. Destijds kregen we een heel lief aanbod van zijn fokker, maar helaas ging er door omstandigheden enige tijd overheen. Wat een geluk dat we bijna drie jaar nadien toch deze mooie, grote en vooral lieve kater hebben kunnen ophalen. 

Bumblebee is enorm lief naar andere katten en ook naar onze kinderen. Op dit moment snapt hij nog niet waar Abraham de mosterd haalt, maar we hopen dat hij dit snel zal begrijpen. Dan kunnen wij zijn eerste kittens verwelkomen. 

Maciej thank you so much.

Zijn stamboom is te bekijken door HIER te klikken

Co-owner: Maaike Craanen.


Onze dames / Our ladies


Nightwishdolls Greatest Gift
Geboortedatum: 09 november 2017
Seal Point Mitted (RAG n 04)


HCM/PKD/CIN: 

  • 01 september 2021: negatief
  • 31 januari 2020: negatief
  • 28 januari 2019: negatief

HCM DNA:  De ouders van Gigi zijn negatief en daarom is zij het automatisch ook

Gigi is een heel bijzonder meisje. Bij haar fokker is ze extra verwend, omdat ze als enige in het nest opgroeide. We zijn dan ook erg blij dat ze bij ons mocht komen wonen. 

Gigi is niet enorm groot, ook zijn haar aftekeningen niet perfect. Ze is echter wel heel erg mooi in verhouding. Ze heeft inmiddels twee nestjes gehad en het is enorm mooi om te zien hoe ze er altijd is voor haar kittens. Ze bevalt enorm gemakkelijk en is een hele goede moeder. Hoewel zij niet perfect is afgetekend, zijn haar kittens dat tot op heden wel. 

Gigi ligt niet graag de hele tijd op onze schoot en dat is ook niet erg. Ze is echter wel altijd in onze buurt te vinden en hangt graag op de bankleuning.


Haar stamboom is te bekijken door HIER te klikken
Co-owner: Maaike Craanen.



Dizzypaws Meeka
Geboortedatum: 24-sept-2016
Seal Point  (RAG n) 


HCM/PKD/CIN: 

  • 01 september 2021: negatief
  • 31 januari 2019: negatief

HCM DNA:  De ouders van Meeka zijn negatief en daarom is zij het automatisch ook

Meeka is een hele bijzondere dame. Haar eigenaresse, en goede vriendin van ons, stopte met fokken, maar was zo enorm lief om ons de mogelijkheid te gunnen om met haar te fokken vanwege haar bijzondere lijnen.
Meeka is een hele rustige, stabiele dame en komt vaak al pratend even een knuffel halen. Ze is geen haantje de voorste en zorgt voor rust in de groep.  Meeka is altijd bij Roy in de buurt te vinden. Die twee hebben echt een bijzondere band. 
In 2021 heeft ze haar eerste nestje gehad met twee geweldig mooie kittens.


Haar stamboom is te bekijken door HIER te klikken
Co-owner: Saskia van Pinxteren.


Crazy about You Bundle of Luck
Geboortedatum : 6-mar-2021
Blue point bicolor (RAG a 03)

  • Lucky is nog te jong om getest te worden

HCM DNA:  De ouders van Lucky zijn negatief en daarom is zij het automatisch ook

Lucky doet haar naam echt eer aan. De bevalling van haar moeder ging niet echt goed en zij werd met een keizersnede geboren. Lucky is op deze jonge leeftijd al best groot voor een poes, dus we zijn enorm benieuwd hoe ze zich verder gaat ontwikkelen. Ze heeft echt één van de meest geweldige karakters die je maar kunt bedenken. Ze is altijd bij ons en de kinderen in de buurt.

We hopen dat ze dit jaar en anders volgend jaar,  haar eerste kittens mag krijgen.


Haar stamboom is te bekijken door HIER te klikken



Onze castraat / Our neuter

Jack

Geboortedatum: 04 mei 2017
Seal Tabby Point Bicolor (RAG N03 21)


Jack is een verhaal apart. In 2016 zijn we met Happy op dekking geweest bij een mooie kater. Uit deze combinatie werd toen slechts één kitten geboren (onze Joy). We hebben haar toen gehouden.

Van de eigenaar van de kater mochten we nogmaals op dekking komen en hieruit werden zes prachtige kittens geboren. Eén van deze kittens was Jack.
We mochten uit deze combinatie echter geen open kater houden, (en bovendien konden we dit kitten dan toch niet gebruiken in onze cattery). Dus we zochten voor Jack een huisje en vonden dit bij een enorm lief gezin. 

Helaas kon door omstandigheden Jack niet hen hen blijven wonen en is hij weer bij ons teruggekomen. 
Inmiddels is hij onmisbaar. Hij is een enorm grote kater. Superlief voor de andere katten en onze kinderen. Het kan echter wel zijn dat hij zich aan bezoekers wat minder snel laat zien.