Ragdollcattery

Crazy about You

We hebben kittens beschikbaar / Kittens available

Op 30 juni is Gigi bevallen van drie prachtige kittens. Voor eentje van hen zoeken we nog een nieuw huisje of eigenlijk personeel. Deze dame is niet alleen heel mooi, perfect getekend, maar ook nog eens superlief. Ze is een seal point mitted.  Hieronder een  fototje van 24 augustus. Wil je meer informatie dan kun je me een e-mail sturen op info@crazyaboutyouragdolls.com

Ons doel is om lieve, sociale, mooie en gezonde kittens te fokken. De ouders van de kittens zijn altijd recent getest op HCM, PKD/CIN, FIV en FelV.

De kittens groeien op in onze woonkamer met de andere katten en onze dochters. 

Ze mogen ons huis verlaten wanneer ze minstens 13 weken oud zijn. Op die leeftijd zijn ze gecastreerd, 2 maal geënt, ontwormt, gechipt en hebben ze geen vlooien, wormen of andere vieze beestjes.

De kittens worden met een contract verkocht en zijn natuurlijk in het bezit van een stamboom. Verder krijgt de nieuwe eigenaar een kittenpakket mee.

We willen graag benadrukken dat we goede blikopeners voor onze kittens zoeken. We willen niet dat onze kittens vrij buiten kunnen lopen en natuurlijk moeten ze met veel liefde en zorg behandeld worden.
Daarom behouden we ons van het recht om, wanneer het niet goed voelt, een optie te annuleren.
Gelukkig is dit nog niet vaak voorgekomen.

Mocht je vragen hebben of eens vrijbli
jvend willen komen kijken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.  

 

Planning / Plans 2020

 

Crazy about You Bundle of Joy * Allweneedis Winsome Wall-e