Nieuws

Crazy about You

Ragdolls

28 juli 2018

Gisteren kreegen we enorm slecht nieuws. We hebben Hunter (één van de kittens van Lillyfee) moeten laten inslapen.

We vinden het verschrikkelijk.

 

17 juni 2018

De kittens van Lillyfee zijn inmiddels alweer 9 weken oud en krijgen morgen hun eerste enting plus chip. Ze hebeben allemaal een geweldig goed huisje gevonden.

Helaas nog steeds geen ragdolldame zwanger. We gaan dus eerst lekker op zomervakantie met het gezin en daarna zien we wel even verder of we de planning moeten gaan omgooien.

 

26 mei 2018

Ik ben echt verschrikkelijk slecht in het bijhouden van mijn website.

De kittens van Lillyfee (onze sibeer) zijn inmiddels al weer even geboren en ze maken het goed. Inmiddels zetten ze de boel al flink op stelten.

Er is helaas nog geen nieuws mbt ragdollkittens. Ramzes weet nog niet waar abraham de mosterd haalt.

 

7 maart 2018

 

Happy is helaas niet zwanger. We balen enorm, omdat we langere tijd op deze combi hebben gewacht. Aangezien Tobi nu heerlijk aan het genieten is van zijn pensioen, hebben we besloten om het met onze eigen Ramzes te proberen.

Lillyfee is wel zwanger. We verwachten rond 10 april dus Siberenkittens. Enorm spannend, omdat het een ander ras is, maar we hebben er wel enorm veel zin in.

Joy is vorige week op bezoek geweest bij Ramzes. Ze hebben het erg leuk gehad, maar hij is nog heel erg jong. Het is nu afwachten of hij weet waar Abraham de mosterd haalt.

 

 

Februari 2018

Het is alweer 2018; hopelijk een jaar met een drietal nestje. Voor ons een behoorlijk aantal, maar vorig jaar liep niet zoals we hadden gepland. Iets met de natuur die zich niet laat plannen.

Happy is inmiddels krols geweest en op bezoek geweest bij Tobi. Echter we denken dat ze niet zwanger is.

Momenteel is Lillyfee op bezoek bij Basim. Het is even afwachten of dit gelukt is.

Joy mag zodra ze krols wordt op bezoek bij Ramzes.

 

23 juli 2017

Jeetje wat is de tijd snel gegaan zeg. Alle kittens hebben een goed huisje gevonden en daarnaast hebben Marie en Brownie ook nieuw personeel. Het blijft enorm, enorm lastig om een goed huisje te zoeken voor onze oudjes, maar we ontkomen er niet altijd aan. We willen niet te overbevolkt raken en graag doorfokken met dit geweldige ras.

 

Alle kittens zijn ookal geholpen en volgende week verhuizen de eerste alweer. Voor de rest van 2017 hebben we nog twee nesten op de planning staan. Joy mag lekker op bezoek bij de mooie Tobi en onze Sibeer gaat naar een prachtige kater voor een eenmalig nestje. Na dit nestje zal ze geholpen worden en hier lekker blijven wonen als castraat en hopelijk kan onze vriendin hier iets moois uit terugkrijgen. We blijven ragdollfokkers, ondanks dat de sibeer een enorm leuk ras is.

 

17 mei 2017

Twee weken geleden heb ik een update geplaatst en in die twee weken is er een heleboel gebeurd.

De kittens van Marie en Brownie groeien goed. Het zijn drie prachtige mannetjes en qua karakter worden ze iedere dag leuker en leuker.

Daarnaast is Happy op 4 mei bevallen van 6 kittens (5 katers en 1 poes). Helaas verliep de bevalling niet goed en is het een keizersnede geworden. Momenteel heeft Happy niet genoeg melk voor haar kittens en moet ik behoorlijk bijflessen.

De kittens doen het verder allemaal goed en groeien steeds meer. De kleurtjes worden inmiddels ookal zichtbaar en we hebben een tweetal rode/cream katers, zo enorm gaaf.

 

Brownie is vandaag gecastreerd. Hij mag gaan genieten van zijn pensioen. We zoeken voor hem nog een geweldig goed huis. Eén van de kittens van Marie en Brownie zal hier blijven en zijn "opvolger" worden

 

27 april 2017

Marie is op 24 april bevallen van vier kittens. Helaas heeft eentje het niet mogen halen. Op dit moment zijn we heerlijk aan het genieten van de drie mannetjes die het supergoed doen.

 

Happy is rond 2 mei uitgerekend en zal 6 kittens verwachten. Spannende tijd.

 

18 maart 2017

Zesdubbel goed nieuws. Marie, Happy, Brownie en Lillyfee zijn weer goedgekeurd voor hun HCM/PKD/CIN scan. Daarnaast verwachten zowel Happy als Marie kittens eind april/begin mei. Het zal dus enorm druk worden, maar ook supergezellig.

 

20-feb-2017

Het is al even geleden dat we een update hebben geplaatst, maar er is hier op ragdollgebied dan ook weinig gebeurd. We hebben slechts 1 kitten gehad in 2016 en voor de rest rust gehouden, omdat we nog een kindje verwachtten.

 

Op 12 december is onze tweede dochter, Julia, geboren. We zijn er enorm blij mee en genieten er enorm veel van. Nu Julia alweer ruim 2 maand oud is, komt de planning weer om de hoek kijken. Het zal een druk jaar worden (als de dames meewerken).

 

Allereerst worden Happy, Marie, Lillyfee en Brownie gescand op HCM, PKD en CIN op 16 maart. Marie zit momenteel bij Brownie en we hopen dat het nu eindelijk goed gaat. Het is even afwachten, aangezien Marie vorig jaar behoorlijk ziek is geweest (baarmoederontsteking). Happy mag nog een keer op bezoek bij Eddie en Lillyfee gaat dit jaar naar Mr Boombastic.

 

Heel misschien zal Joy eind van het jaar nog gecombineerd worden met Brownie, maar dat is even afwachten.

 

Kortom plannen genoeg.