Beschikbaar

Crazy about You

Ragdolls

 
 
 
 

 

Ons doel is om lieve, sociale, mooie en gezonde kittens te fokken. De ouders van de kittens zijn altijd recent getest op HCM,PKD/CIN.

 

De kittens groeien op in onze woonkamer met tussen de andere katten en onze dochters.

 

De kittens mogen ons huis verlaten wanneer ze minstens 13 weken oud zijn en zijn dan reeds gecastreerd. De kittens zijn op die leeftijd geent, ontwormt, gechipt en hebben geen vlooien, wormen of andere vieze beestjes.

De kittens worden met een contract verkocht en zijn natuurlijk in het bezit van een stamboom. Verder krijgt de nieuwe eigenaar een kittenpakket mee.

 

We willen graag benadrukken dat we goede blikopeners voor onze kittens zoeken. We willen liever niet dat de kittens vrij buiten zullen lopen en natuurlijk moeten ze met veel liefde en zorg behandeld worden. Daarom behouden we ons van het recht om, wanneer het niet goed voelt, een optie te annuleren. Gelukkig is dit nog niet vaak voorgekomen.

 

Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken of heeft u vragen dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@crazyaboutyouragdolls.com, het onderstaande contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen ( 06 15830307).